Джони Деп вече няма да се появява в поредицата Фантастични животни“,

...
Джони Деп вече няма да се появява в поредицата Фантастични животни“,
Коментари Харесай

Джони Деп: последният пирон в ковчега на пирата

Джони Деп към този момент няма да се появява в поредицата „ Фантастични животни “, откакто, заяви SkyNews. Актьорът несполучливо се опита да осъди издателите на в. " Сън ", който пре 2018 година написа, че актьорът е пребивал бившата си брачна половинка Амбър Хърд

В писмо до почитателите си Деп обяснява, че е бил „ помолен " да се откаже от ролята на злодея Гелерт Гринделвалд във кино лентата по Дж. К. Роулинг, и се е съгласил. В същото време актьорът нарече решението на съда " сюрреалистично " и удостовери, че ще го апелира.

От " Уорнър Брос "  потвърдиха излизането на Деп от франчайза и оповестиха, че предстои търсене на нов прослушване за ролята в третия филм от поредицата. „ Благодарни сме на Джони за цялата работа, която свърши “, се споделя в изказването на студиото.

Деп изигра злодейската роля във кино лентата „ Фантастични животни и къде да ги намерим “ през 2016 година и се появи още веднъж във „ Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд “ от 2018 година Те описват предисторията на осемте кино лентата за Хари Потър, основани на романите на Дж. К. Роулинг.

Загубата в делото срещу лондонския таблоид се оказа последната капка в сриващата се кариера на 57-годишния Деп като огромна кино звезда. Известен най-вече с ролята на арогантния Джак Спароу във филмите „ Карибски пирати “, в последните години той има най-разнообразни проблеми с характера и пороците си.

Бившият основен редактор на „ Холивуд Рипортър “ Матю Белони припомни, че грозните подробности от краткотрайния брак на артиста с колежката му Амбър Хърд са показвани толкова постоянно през последните години, че присъдата в Лондон е единствено още един щрих във към този момент опетнения му имидж. „ В Холивуд към този момент имаше чувството, че господството му в боксофиса е приключило “, казва Белони.

Деп, който често е играл ексцентрични герои, все още има войска от почитатели, които го поддържат в обществените мрежи с хаштагове като #JusticeForJohnnyDepp и те реагираха яростно на присъдата в понеделник. Но произшествия като боричкане на главата и драскане на графити с кръв, като описаните в процеса през юли, са несъвместни с функции в семейни филми като " Карибски пирати " и " Фантастични животни ". 

  " Мисля, че това правосъдно решение беше последният пирон в ковчега на непокътнатата марка  " Джони Деп ", отсече холивудския маркетинг специалист Джитендра Сехдев.

Деп е и лицето на мъжките аромати на фешън къща Dior, от която засега отхвърлят да коментират  бъдещите си връзки с артиста.  

Холивудските студия " може към този момент да не се бият за благоволението на Деп ", само че кариерата му далеч не е завършила.  " Той постоянно ще има работа, в случай че желае, тъй като е надарен артист и по-малки продукции ще го канят. Ако някой от тях стане огромен шлагер, той може да се завърне ", добавя Матю Белони и припомня завръщането на Робърт Дауни-младши в ролята на „ Железния човек “ - осем години откакто лежа в пандиза за владеене на опиати.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР